← Terug naar alle recepten

Naans

Naans

Kooktijd: 45 minuten

Ingrediënten voor 4 naans

Instructies

  1. Pers de knoflook en doe samen met de olijfolie, peterselie en zout in een klein schaaltje. Zet apart.
  2. Meng alle ingrediënten van de naans in een grote kom en kneed tot het een glad deeg is. Als het nog plakt voeg je extra bloem toe tot het niet meer plakt.
  3. Verdeel het deeg in 4 en rol de eerste uit tot een pannekoek van ongeveer 2mm dik. Voeg bloem toe om plakken te voorkomen.
  4. Verwarm een koekepan heet voor. Bestrijk de naan aan 1 kant met de olie en leg hem met de olie naar beneden in de pan. Bestrijk dan ook de andere kant.
  5. Terwijl de naan bakt kan je de volgende bol uitrollen en aan 1 kant bestrijken.
  6. Bak de naan totdat de onderkant er lekker goudbruin uitziet, draai dan om en bak tot ook de andere kant prachtig is.
  7. Serveer en geniet of vries in en geniet later!